U bazi imamo proizvoda: 762 i cijena: 751. Broj stalno raste!
  • ..........

07. Feb 2013.

Dormeo proizvodi u Mercatoru i DP marketima po 50% nižim cijenama

Svi kupci Mercatora BH i DP marketa, koji do 3. marta sakupe dovoljan broj naljepnica, mogu kupiti proizvode za spavanje Dormeo, za djecu i odrasle, po 50% nižim cijenama.

Mercator BH podsjeća svoje kupce da program lojalnosti ‘Sakupi i izaberi’ traje do početka idućeg mjeseca, odnosno da se naljepnice mogu sakupljati do 3. marta, a popust iskoristiti do 17. marta 2013. godine.

Međutim, svi oni koji namjeravaju kupiti neki od Dormeo proizvoda, a nedostaje im nekoliko naljepnica, mogu doći na promocije, iduće semice, u utorak od 18:00 do 20:00 i četvrtak od 11:00 do 13:00 sati, u Mercator Centre Sarajevo i Tuzla i Hipermarket Ilidža, gdje će im promotorke pokloniti do pet naljepnica i omogućiti kupovinu željenog proizvoda po 50% nižoj cijeni.

U ponudi su jastuk Emma, nadmadrac Dormeo Renew Silver Clima, Dormeo Diamonds deke, a za najmlađe jastuci u obliku nilskog konja, ovčice, žabice i psića, koji se po potrebi mogu pretvoriti u toplu deku. Svi proizvodi su napravljeni od odabranih materijala sa antibakterijskim svojstvima, neutralizuju mirise, upravljaju toplinom i vlagom, a pogodni su za sve uzraste.

Osim toga, kupovinom bilo koja dva proizvoda iz programa lojalnosti, kupci dobivaju na poklon knjigu »Priče ispod pokrivača« kojom će obradovati svoje mališane.

(Namirnice.ba)

Vaš komentar: