U bazi imamo proizvoda: 762 i cijena: 751. Broj stalno raste!
  • ..........

29. Jul 2013.

Iskoristite akciju ‘Iz srca Vlašića – Dani Poljorada’ u svim trgovinama Mercatora i DP marketa!

U svim trgovinama Mercatora i DP marketa, od 25.07.2013. je u toku akcija 'Iz srca Vlašića – Dani Poljorada' koja se implementira u sklopu projekta '100% domaće'.

Uz popust od 15% na proizvode iz asortimana Poljorada: SIR KRAVLJI TRAVNIČKI VP, KAJMAK DOMAĆI 70% M.M. RINFUZ i SIR FETA VLAŠIĆ RINFUZ, KISELI KUPUS, Mercator BH je organizovao i dodatne pogodnosti, te na svojoj Facebook stranici najavljuje od 29.07. – 05.08.2013 godine podjelu nagradnih poklon paketa proizvoda Poljorada.

Učestvovati u nagradnoj igri mogu svi sadašnji i budući članovi Facebook stranice Mercator BH ukoliko postave kulinarski recept u pomenutom periodu, a za čiju uspješnu pripremu su potrebni neki od proizvoda Poljorada. Deset članova koji osvoje najveći broj lajkova za recepte, osvojiće poklon paket Poljorad proizvoda.

Projekat „100% domaće“ je osmišljen s ciljem podrške naporima domaćih proizvođača za bolji plasman proizvoda, a prva u nizu aktivnosti je implementirana u saradnji sa domaćim proizovđačem Poljorad d.o.o. koji je šireći proizvodnju, osvajao i plasirao nove proizvode.

Uspješna saradnja Mercatora i Poljorada datira još od 2000. godine., a u toku proteklih trinaest godina saradnje kupci su prepoznali nastojanja i želju Mercatora BH za obezbjeđenjem i plasmanom kvalitetnih domaćih proizvoda.

Ovaj domaći proizvođač je vlasnik certifikata ISO 9001, ISO 14000 i HACAP. Svrstan je u izvoznike prehrambenih proizvoda i to na tržišta zemalja: SAD-a, Švedske, Švicarske, Njemačke, Holandije, Engleske i Australije, a uskoro i na tržištu Rusije.

(Namirnice.ba)

Vaš komentar: