U bazi imamo proizvoda: 762 i cijena: 751. Broj stalno raste!
  • ..........

04. Sep 2012.

Stiže nam najveći europski prodavač obuće: Na proljeće prva trgovina Deichmanna u BiH

Nakon Hrvatske i Srbije najveći prodavač obuće u Europi, njemački Deichmann, stiže i na naše tržište. Ovo su za eKapiju ekskluzivno potvrdili iz Deichmanna. Navode da prvu trgovinu planiraju otvoriti na proljeće sljedeće godine, ali nisu željeli otkrivati nikakve detaljnije informacije o tome u kojim gradovima će se nalaziti.

Ipak, prema informacijama do kojih je portal eKapija.ba uspio doći ova firma već traži radnike za svoje trgovine koje bi se trebale nalaziti u BiH. Naime, na bh. internet portalu za zapošljavanje Posao.ba, već je objavljeno je da se radnici traže za trgovine u Sarajevu, Mostaru, Banja Luci, Bihaću i Orašju.

Inače, obiteljsko poduzeće Deichmann poznato je po tome da već desetljećima nudi visoko kvalitetnu obuću po niskim cijenama. Osnivač, Heinrich Deichmann 1913. godine otvorio je postolarsku radionicu, a nakon toga je ubrzo počeo industrijski proizvoditi obuću.

Unatoč širenju poduzeća tijekom desetljeća, ideja osnivača poduzeća nije se promijenila a to je da si svi ljudi trebaju moći priuštiti dobru obuću. Također, poduzeće Deichmann, osim na kvaliteti proizvoda, inzistira na održavanju socijalnih standarda svojih zaposlenika i suradnika.

(eKapija.ba/Namirnice.ba)

Vaš komentar: