U bazi imamo proizvoda: 762 i cijena: 751. Broj stalno raste!
  • ..........

06. Dec 2013.

Brze vikend preporuke, 1. izdanje

U prvom izdanju naše rubrike 'Brze vikend preporuke' predlažemo da razmotrite kupovinu ova tri slatkiša. Jedan je, recimo, klasičan, drugi je domaći i odličan, a treći malo drugačiji i sasvim simpatičan. U komentarima ispod nam javite šta planirate ovog vikenda novo kupiti ili probati i zašto.

Schogetten mliječna čokolada sa lješnjacim – kada se većina čokolada kukavički počela povlačiti sa 100 na 80 grama, a pri tome zadržavajući svoju (visoku) cijenu, ova je ostala na svome mjestu. Možda tih 20 grama nije toliko, reći ćete, ali činjenica da su svi spustili gramažu značu da jeste ‘toliko’. Narodski rečeno, šta fali ovoj čokoladi? Ništa! Super ukusa, super gramaža, kvalitet na nivou – cijena 1,60 KM, odnosno jeftinija od većine među konkurencijom. Dakle, bez posebnog napora, srkleta i/ili grižnje savjesti predlažemo ovu čokoladu za vikend kupovinu.

Love medeno srce sa voćnim punjenjem od kajsije i kakaa – ovaj slatkiš je domaći proizvod; proizvodi ga kompanija Kent, jedna od kompanija pod kapom As Grupacije, grupacije koja je zaslužna za Vispakov preporod. Ali, ono što je najbitnije, proizvod ima kvalitet. Love medenjaci su još jedan super slatkiš koji preporučujemo za vikend kupovinu. Uz jutarnju kaficu ili čaj idu odlično. Lako ćete ih potražiti u većini marketa. U Interexu nose cijenu od 1,45 KM, za pakovanje od 150g. Fantastična cijena, fantastična gramaža.

Lino jastučići punjeni Lino ladom – još jedan simpatičan slatkiš, posebno će se dopasti ljubiteljima Lino lade; više je ‘za grickanje’, nego za ‘topljenje u ustima’. Ukus dovoljno čokoladan, prijatan, ugodan, ali vidi se i – iskusno ukomponovan. Tu su još neke arome koje poslastici daju nove note. Možete ih grickati ‘onako’, miješati s mlijekom (ali za to postoje veća pakovanja). Prije će zasititi od čokolade, a neće vam uskratiti ukus čokolade. Relativno lako ćete ih pronaći u svim marketima; U Interexu pakovanje od 80 grama nosi cijenu od 1,25 KM.

A šta planirate probati/kupiti ovog vikenda ostavite nam u komentarima ispod!

Marketing poruka: Za detalje oko oglašavanja unutar rubrike ‘Brze vikend preporuke’ posjetite našu marketing stranicu ili nam se javite na mail info@namirnice.ba

(A.S./Namirnice.ba)

Vaš komentar: