U bazi imamo proizvoda: 762 i cijena: 751. Broj stalno raste!
  • ..........

29. Apr 2012.

Ovo osvježavajuće piće će pročistiti organizam, popraviti raspoloženje i izravnati trbuh nakon praznika

Osim što nas može psihički opteretiti, iako mu to nije namjera, vrijeme praznika (često) znači i opterećenje za organizam zbog unosa raznih jela i pića, kako slatkih i slanih, tako i gorkih i obično teških za probavu.

Iako obična voda odlično pomaže u probavi i izbacivanju toksina i otpada iz našeg tijela, voda udružena sa dokazanim borcima protiv istih problema je još bolje rješenje. Najbolje je da u veći bokal vode dodate sve namirnice pobrojane ispod i ostavite da se sjedine preko noći u frižideru, ali nećete pogriješiti i ako dodate samo neke od njih.

Limun: Voda sa sokom iz svježeg limuna odlično je piće za detoksikaciju. To je poznata stvar. Limunov sok čisti i alkalizira tijelo, a osim toga pun je zdravlja i nutrijenata koji će vas oraspoložiti. Nasjeckajte pola limuna na kriške i bacite u bokal.

Menta: List svježe mente daće posebnu osvježavajuću notu ovakvom piću, a još jedan razlog zašto ga dadati u ovaj miks je taj što će mnogo pomoći probavi i opustiti tijelo i um.

Krastavac: Dodajte nekoliko kriški krastavca i ovo piće će postati još djelotvornije i zdravije, posebno ako imate problema s glavoboljom i nadutosti.

Đumbir: Ponovo je glavna zvijezda jednog zdravog recepta. Samo par tankih kriški ove čudesne biljke u piću učiniće ga boljim sredstvom za čišćenje, za probavu i samim tim za ravnanje trbuha.

(A.A./Namirnice.ba)

Vaš komentar: