U bazi imamo proizvoda: 762 i cijena: 751. Broj stalno raste!
  • ..........

27. May 2013.

Završena nagradna igra Misli.Jedi.Štedi: Ovo su tri pobjednička recepta!

Konkurs za nagradnu igru Misli.Jedi.Štedi je jučer zatvoren. Čitatelji portala Namirnice.ba u periodu od 8 – 26.05. su imali priliku da učestvuju u konkursu Misli.Jedi.Štedi tokom kojeg su bili pozvani da pošalju svoj recept za jela i druge pripravke od ostataka hrane i osvoje novčane nagrade.

Konkurs je realizovan u sklopu obilježavanja Svjetskog dana okoliša 5. juni koji se ove godine pod sloganom Misli.Jedi.Štedi organizuje u saradnji sa UN programom za okoliš (UNEP) na nivou Evropske regije u Sarajevu.

Zahvaljujemo se svima koji su podijelili sa nama svoje recepte i radujemo se proglašenju pobjednika koji ćete biti izabrani na osnovu izbora posjetilaca portala Namirnice.ba i facebook stranice portala. Autori tri najbolja recepta će primiti nagrade u iznosu od 50, 80 i 100 KM. Dodjela nagrada biće upriličena u sklopu obilježavanja Svjetskog dana okoliša u Sarajevu.

Ovo su tri pobjednička recepta:

1. recept - Burgeri od ‘graha od juče’
2. recept - Kuhane knedle od starog hljeba
3. recept - Kroketi ili uštipci od starog kruha

Pobjednici će biti kontaktirani od strane urednika portala. Ovim putem Vas također pozivamo da doprineste obilježavanju Svjetskog dana okoliša i budete dio vrlo značajne manifestacije za Bosnu i Hercegovinu. Za više informacija o aktivnostima i glavnim porukama događaja pogledajte na www.dosarajevo.com ili facebook stranici www.facebook.com/dosarajevo.

Vaš komentar: