U bazi imamo proizvoda: 762 i cijena: 751. Broj stalno raste!
  • ..........

Internet portal Namirnice.ba osnovan je u novembru 2011. godine kao online servis namijenjen čitaocima koji traže informaciju o cijenama namirnica, dostupnosti, kupovini, ponudi na tržištu, ali i uopštene informacije iz svijeta prehrambene industrije, kulinarstva i gastronomije, kao što su recepti, recenzije, novosti i slično.

Namirnice.ba svakodnevno u informatiziranu bazu pohranjuje nove prehrambene proizvode prisutne na bh. tržištu kao i prosječne, aktuelne i akcijske cijene namirnica iz vodećih trgovačkih lanaca. Portal mjesečno bilježi preko 850.000 posjeta i preko 1,5 miliona pregledanih stranica (Google Analytics, Oktobar/Novembar 2013.), a nalazimo se i na listi najposjećenijih bh. stranica prema Gemius Audience istraživanju. Čitalačku publiku uglavnom čine pripadnice ženskog spola (80%) i u dobi između 22 i 45 godina (70%); posjetioci iz Bosne i Hercegovine (+80%). Internet korisnici koji su u potrazi za cijenama ili uopštenim podacima o nekom prehrambenom proizvodu putem vodećih pretraživača (Google, Yahoo …) često će biti upućeni na naše stranice.

Fiksni banneri su banneri koji zauzimaju zakupljenu poziciju određeno vrijeme i na toj poziciji se neće emitovati drugi banner tokom zakupljenog perioda oglašavanja. Rotirajući banneri su banneri koji se emituju određen broj puta tokom dana. Na toj poziciji je moguće emitovati više oglasa odjednom; cijena za emitovanje ovih bannera se definiše po broju prikaza bannera/oglasa tokom dana. Svi banneri, osim onih na pozicijama D i D1, emituju se na svakoj stranici (Naslovna + sve ostale). Banneri D i D1 emituju se na svim stranicama osim na Naslovnoj stranici.

NOVO – Vikend preporuke - Klijentima nudimo mogućnost nove vrste oglašavanja u našem sedmičnom osvrtu ‘Vikend preporuke’. Radi se o tekstu u kojem izdvajamo nekoliko proizvoda koje vrijedi kupiti/probati za vikend. Tekst se objavljuje petkom na naslovnoj stranici i istaknut je tokom cijelog vikenda, a sadrži autorova mišljenja, savjete i preporuke vezane za određene proizvode. Tekst će biti objavljen na našoj Facebook stranici također tokom cijelog vikenda. Klijentima smo omogućili da kroz isti tekst promovišu svoje proizvode, koji bi se našli ispod naših preporuka i bili bi označeni kao sponzorisane poruke. Za više informacija kontaktirajte nas na info@namirnice.ba.

Pored klasičnog oblika oglašavanja kroz bannere i promotivne tekstove, Namirnice.ba pruža klijentima i nekoliko jedinstvenih opcija oglašavanja kao i usluge istraživanja tržišta. Na Vaš upit, u roku od 24 sata, na mail ćemo Vam dostaviti posebno razrađenu ponudu na osnovu Vaših želja, kao i listu referenci.

e-mail: info@namirnice.ba / marketing@namirnice.ba
gsm.: 062 990 768