U bazi imamo proizvoda: 762 i cijena: 751. Broj stalno raste!
  • ..........

29. Aug 2012.

Aktuelne cijene AS sokova i ostalih proizvoda “Kuće prirode” pratite u ovoj tabeli [Ažurirano]

Na našem portalu se već ranije našao tekst u kojem su sokovi iz Kuće prirode (AS i Car prirode) dobili svojih dobrih pet minuta. Od tada smo ih zatekli u Mercatoru i to na solidnim i vidljivim pozicijama i u nekoliko vrsta. U Bingu, Konzumu i Interexu također ih možete pronaći, ne dodouše tako lako kao u Mercatoru, ali tu su.

Foto: Buchkurish blog

Cijene ovim proizvodima ne variraju često i nema neke posebne razlike u cijenama od marketa do marketa, tako da se možete komotno orjentisati prema cijenama istaknutim u tabeli ispod. Potražite ih na odjelima za zdravu hranu, osim ako u nekom marketu nisu posebno istaknuti, a u tom slučaju ćete ih naći lako. Na vrhu tabele izdvajat ćemo najnovije cijene koje dobijemo ili neke od izdvojenih ili akcijskih cijena iz bh. marketa.

AS sokove možete pronaći u većini trgovačkih centara (Bingo, Konzum, Mercator, Interex). Većih razlika u cijenama među marketima uglavnom nema, cijene ovih proizvoda su relativno stabilne, tako da istaknute prosječne cijene iz tabele možete uzeti kao mjerodavne.

Kuća prirode: Sokovi AS i CAR prirode, domaći proizvodi kojima se možemo ponositi [+Foto]

Kuća prirode (9) Cijene (9)

Sokovi i pića

Vaš komentar: