U bazi imamo proizvoda: 762 i cijena: 751. Broj stalno raste!
  • ..........

03. Sep 2012.

Menprom je odabrao mjesec septembar kao mjesec Pollo pilećih hrenovki, evo šta to znači

Domaća mesna industrija Menprom mjesec Septembar odabrala je kao mjesec Pollo hrenovki, što znači da ćete u svim vodećim marketima zateći akcijske i snižene cijene ovim super proizvodima. Radi se o popularnoj liniji Menprom pilećih hrenovki naziva Pollo, koje dolaze u nekoliko pakovanja.

Osim akcijskih cijena i promocija, tokom ovog mjeseca Menprom će organizovati i degustaciju svojih proizvoda u više trgovačkih lanaca (Bingo, Konzum, Mercator, Interex i Robot), što će biti prilika onima koji do sada nisu probali pileće hrenovke Pollo da se uvjere da je to zaista zalogaj koji se pamti … 

Pollo pileće hrenovke su proizvodi od fino usitnjenog pilećeg mesa i lako probavljivi dijetalni proizvodi. Priprema je jako jednostavna – nakon što ih malo isperete, u posudu za kuhanje naspite vode dovoljno da su hrenovke potopljene i gotove su kada voda proključa, za 5-8 minuta. Poslužite s osmjehom, sa vrućim kiflama, uz malo kečapa i senfa i uživjte u pravom bosanskom hot-dog-u.

Definitivno zalogaj koji se pamti: Toplo preporučujemo Pollo pileće hrenovke iz Menproma [Recenzija]

Ispod možete pratiti aktuelne cijene svih Pollo pilećih hrenovki iz više trgovačkih lanaca. Pollo pileće hrenovke (pakovanje od 200g u i bez ovitka) je tokom cijelog mjeseca septembra na akcijskoj cijeni od 1,20 KM u svim vodećim trgovačkim lancima. Menprom Pollo hrenovke su popularan proizvod i sa lahkoćom ih možete naći u većini prodajnih mjesta, kako u manjim marketima, tako i na policama svih velikih trgovačkih lanaca.

(Sponzorirani tekst)

Namirnice (2) Cijene (3)

Vaš komentar: