U bazi imamo proizvoda: 762 i cijena: 751. Broj stalno raste!
  • ..........

10. Nov 2012.

Pratite aktuelne i akcijske cijene Dino Kafa proizvoda u ovoj tabali [Ažurirano sedmično]

Klasična pozitivna priča o razvoju od malog do velikog prati ovog, danas sigurno mnogima poznatog, domaćeg proizvođača mljevene kafe. Kompanija Dino Kafa d.o.o. Živinice danas je respektabilan igrač na domaćoj trgovačkoj sceni, s nizom potvrda o kvaliteti kafe koja se zaista može smatrati pravom bosanskom kafom.

Činjenica da kompanija Dino Kafa postoji, odnosno uspješno i bez prestanka posluje od 2003. godine na tržištu punom turbulencija i nepredvidivosti i to u segmentu koji je konstantno pod uticajem globalnih tokova i trendova, dovoljno je impresivna! Prvi i najprodavaniji proizvod kompanije, Dino Kafa Classic, je kafa napravljena od najboljih vrsta sirove kafe pržena i mljevena na tradicionalan bosanski način. Dino Kafa Specijal je pripremljena od najboljih zrna minas kafe sa specifičnom aromom i kremastom pjenom koja kafi daje prepoznatljiv ukus i neodoljiv miris.

U tabelama ispod možete pratiti aktuelne i akcijske cijene proizvoda Dino kafa - Istaknute cijene u tabeli najniže su na tržištu u BiH; na vrhu tabele nalaze se najsvježije cijene evidentirane u Bingu, Mercatoru i Tuš marketima, u kojima ćete s lakoćom pronaći sva četiri pakovanja Dino kafe – 500g, 200g, 100g i Specijal izdanje od 500g. Klikom na određeni proizvod u tabeli dobićete i detaljan pregled sa cijenama iz ostalih marketa.

Namirnice (1) Cijene (1)

Vaš komentar: