U bazi imamo proizvoda: 762 i cijena: 751. Broj stalno raste!
  • ..........

09. May 2012.

Quickie muffins su poslastice za deset, probali smo i sa čokoladnim, vanilija i višnja punjenjem [Recenzija]

Quickie muffins su proizvodi koje smo odabrali za sljedeće (mini) recenzije. Prvi razlog zašto ćemo ih hvaliti u narednim redovima je taj što su odlični, slatki, uksuni i cjenovno prihvaltjivi, a drugi je što je ovo super domaći proizvod. Ako ih do sada niste kupovali samo zato što o njima ništa ne znate, onda vam taj problem rješavamo.

I ranije smo pisali o Quickie kroasanima i od tada nemamo razloga da ne pohvalimo i ostale njihove slatke proizvode, a već dugo orbitiramo oko njihovih kolačića – Quickie muffins. Sarajevska (mješovito špansko-bosanskohercegovačka) kompanija Spanish market je tvorac brenda Quickie. Od kroasana su već napravili hit i tako su kvalitetom i cijenom novoj liniji proizvoda utabali put do potrošača. Naći ih možete lako, na gotovo svim prodajnim mjestima i uvijek su uz svoju stariju braću, Quickie kroasane

Quickie muffins vanilija – trajni kolač od masnog tijesta punjen vanilija kremom - miris već odaje kakao i vaniliju; odlično ukomponovan, generalno odličan kolačić, ne previše suh; sladak na poseban način. Taman kad pomislite da jedete odličan kolačić od čokolade vanilija vas podsjeti i na sebe pa je nepce još i sretnije. U pakovanju od 60 grama dođu dva ova kolačića teška oko 245 kalorija. 0,50 KM je cijena u Mercatoru.

Quickie muffins višnjatrajni kolač od masnog tijesta sa punjenjem od višnje – Višnja ovom kolačiću daje jedan poseban ukus. Miris oslobođen kada otvorite pakovanje već nagovještava nešto novo. Osvježenje pored ostalih čoko-vanilija kombinacija. Bez problema će zadovoljiti i one koji misle da dobar voćni kolačić može izaći samo iz male domaće kuhinje. Isto pakovanje kao i vanilija kolačić; 60 grama – dva kolačića; kalorija jednom 118, odnosno 236 u dva. Cijena 0,50 KM u Mercatoru.

Quickie muffins čokolada – trajni kolač od masnog tijesta s kakao punjenjem - naš favorit; Odlična kombinacija sa čokoladom, uz aromu vanilije, lješnjak se također blago osjeti i dodaje vrijednost ovom slatkom čudu. U standardnom pakovanju od 60 grama dobijete dva ova slasna kolačića teška 236 kalorija. 0,50 KM je njihova cijena u Mercatoru.

Quickie muffin čokolada (malo pakovanje) – simpatično malo pakovanje u kojem dođe samo jedan quickie kolačić sa čokoladnim punjenjem od 30 grama, težak oko 122 kalorije. 0,30 KM košta u Mercatoru i lako ćete ga naći ako ste našli i ove ostale.

Namirnice.ba

Quickie (6) Cijene (6)

Slatkiši i poslastice

Vaš komentar: