U bazi imamo proizvoda: 762 i cijena: 751. Broj stalno raste!
  • ..........

20. Apr 2012.

Vikend preporuke: Ako se nađete u nekim od ovih marketa, preporučujemo vam ova tri artikla

Za našu prvu listu Vikend preporuka odabrali smo tri artikla od kojih smo o dva pisali na portalu, a u jednom jednostavno uživali. Dobar dio radne sedmice provodimo u marketima tražeći nove proizvode i prateći kretanje cijena. Zato ćemo, počevši od danas, svakog petka objavljivati našu malu listu proizvoda koje vam, onako, preporučujemo.

Plantago zeleni čaj od mente u Interexu za 2,15 KM


Plantago zeleni čaj sa mentom
– Morali ste do sada i to više puta čuti da je zeleni čaj jako zdrav napitak, ali možda niste žurili da ga kupite jer nema tako popularan ukus kakav ima čaj od mente naprimjer. Plantago je riješio taj problem i za ljubitelje čaja pripremio odličnu kombinaciju ova dva ukusa. Ako se ovog vikenda nađete u kupovini u Interexu, preporučujemo da potražite ovo pakovanje od 20 vrećica koje bi trebalo nositi cijenu od 2,15 KM.

Pileti Bajra Pašteta u Tušu za 0,95 KM

Bajra Pileti pašteta – Otkada smo prvi put pisali o ovom proizvodu na naš mail je stiglo nekoliko potvrda čitatelja da se zaista radi o uksunoj pašteti, a i par komentara na našu recenziju ukazuje na to da je kvalitet ove paštete već odradio ono najbitnije – pridobio potrošače. Trenutno je na akciji u Tuš marketima, a možete je kupiti i u DP marketima i Interexu. Cijene se kreću od 0,90 do 1 KM.

Lotte Aloe Vera u Mercatoru 1,50 KM

Lotte Aloe Vera s ukusom grožđaPisali smo o ovom i o još jednom soku (sa ukusom guave). Piti ovaj sa okusom grožđa je poseban doživljaj i ako ste ljubitelj malo drugačijih sokova vjerujemo da vas Lotte Aloe Vera sokovi neće ostaviti ravnodušnim ni najmanje. Najlakše smo ih pronašli u Mercatoru gdje je limenka od 240 ml nosila cijenu od 1,50 KM prije nekoliko dana, pa ako se nađete u njihovim marketima, toplo preporučujemo da potražite ovo čudo od soka.

Toliko od prvih Vikend preporuka. Svoje komentare, prijedloge, ideje i kritike možete ostavljati u komentarima ispod, a uvijek smo vam dostupni na mail adresi info@namirnice.ba. 

Namirnice.ba

 

Vaš komentar: