U bazi imamo proizvoda: 762 i cijena: 751. Broj stalno raste!
  • ..........

11. Nov 2013.

Uradite još jednu super stvar za svoj biznis: Predstavite proizvode na našem portalu!

Predstavite svoje prehrambene proizvode na najposjećenijoj i najpopularnijoj stranici o namirnicama u BiH! Informišite posjetioce o detaljima Vaših proizvoda, dostupnosti istih, komunicirajte sa potrošačima, razmijenite ideje, tražite mišljenja ...

Za vas ćemo kreirati posebnu promotivnu stranicu kroz koju možete predstaviti svoje prodajne programe, posebne linije ili kompletan program, uz opšte informacije o proizvodima i informacije o dostupnosti, cijenama, idejama, obavijestima, akcijama i slično.

Zašto razmotriti ovu ponudu

Zato što je portal Namirnice.ba odlično mjesto na netu za takvu, brzu i jednostavnu, prezentaciju. Mjesečno bilježimo preko pola miliona posjeta čitalaca koji, između ostalog, traže uopštene informacije o namirnicama, raznim prehrambenim proizvodima, cijenama i akcijama. Osim kuhinjskih i kulinarskih savjeta, nerijetko na našim stranicama dijelimo i recepte, kako naših autora, tako i recepte naših čitalaca. Imamo, dakle, jasno definisanu čitalačku publiku čije interesovanje i fokus možete zadobiti i sa konkretnim informacijama o Vašim proizvodima.

Kako stvar funkcionište

Jednostavno! Kontaktirajte nas na info@namirnice.ba ili marketing@namirnice.ba i mi ćemo Vam dostaviti prijedlog na osnovu Vaših zahtjeva i ideja. Promotivna stranica ima ove osnovne elemente:

- Naslov (Primjer 1: Baby hrana ‘Gugu’; Primjer 2: Ferrero proizvodi)
- Naslovna slika (Skup proizvoda, Logo, fotografija po želji)
- Uvod od jedne do dvije rečenice (Zadobijte pažnju posjetioca sa uvodnim riječima …)
- Osnova stranice (Slika, opis proizvoda, dodatne info, dostupnost, marketi …)
- Ažurirane informacije (Akcije, obavijesti, nagradne igre, odgovori na pitanja čitalaca i sl.)
- Ili potpuno dizajnirani poster dimenzija 610 x 800 do 1000px

Šta još?

Istu promo stranicu jednom sedmično osvježavamo i objavljujemo na naslovnoj stranici u rubrici promo u desnoj koloni. I još, stranicu osvježavamo i vraćamo na vrh nakon svake ažurirane obavijesti koju dobijemo od klijenta u vezi sa proizvodima. Svakog mjeseca naši autori kontaktiraće vas za nove informacije o Vašim proizvodima, akcijama, cijenama i sličnim aktivnostima.

Cijena i napomene

Cijena za kreiranje prezentacijske stranice unutar portala je 49,95 KM / mjesečno. Na cijenu ne utiče broj ažuriranih obavijesti koje se objavljuju na promotivnoj stranici. Sa klijentima dogovaramo preuzimanje potrebnog sadržaja, kao i ostale detalje. Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem maila info@namirnice.ba ili marketing@namirnice.ba.

Vaš komentar: